» Banner advertenties

Banner advertenties

Plaatsen van banners op Autoline is een goed manier om de verkoop van goederen of service te stimuleren, naamsbekendheid van uw bedrijf of product te genereren.
Om een banners te plaatsen hoeft u enkel de relevante plaatsen te kiezen. Wij doen de rest, banner ontwikkelen en ontwerpen behoren bij de kosten van de banner ! Meer dan 125 000 bezoekers bekijken Autoline elke dag, en zij kunnen uw klanten worden!


Wat is een banner?
Een banner is een graphische element dat uw logo of tekst of foto's van uw voertuigen/machines kan bevatten, als op de banner wordt geklikt door een potentiële koper dan wordt hij doorgelinkt naar uw website of uw advertenties op Autoline.
Voorbeelden van banners

Plaatsen van banners in rubrieken

Het is aan te bevelen voor dealers voor een specifiek voertuig/machine of specifieke service een banner te plaatsen in de specifieke rubrieken. Bij voorbeeld, indien uw firma enkel opleggers verkoopt om dan de banner te plaatsen in de rubriek "opleggers". Deze rubriek wordt door uw doelgroep bekeken die geïnteresseerd zijn in oplegger en zij zien dan ook uw banner.

Plaatsen van een banner op de hoofdpagina

Banners op de hoofdpagina is gericht op een wijde kring van klanten en is meer relevant voor algemeen adverteren. Bij voorbeeld, indien uw firma leasing service aanbiedt dan is uw banner interessant voor een groot deel van de bezoekers die de hoofdpagina bezoeken. Plaatsen van een banner op de hoofdpagina is ook zeer intessant als u met uw firma of product naamsbekendheid wil genereren.
Linemedia
Contact:
tel: +33 1 82 88 11 52
Uren: Lun. - Ven. 9.00 - 18.00

Bericht verzenden

captcha
Door hier te klikken stemt u in met ons privacybeleid en onze gebruikersvoorwaarden.